fbpx

Ulricehamn Etapp 2

Pris från:
1 099 000 kr

Typ:
Äganderätt, egen fastighet

Storlek:
72 kvm

Förväntad inflytt:
Q3 2025

Etapp:
2 (Etapp 1 är slutsåld)

Nu uppför vi 14 BraLokaler, (Etapp 2), på Hester industriområde. Varje enhet är en egen friköpt fastighet som du äger själv!

Läget är lättillgängligt och kommersiellt helt rätt – och blir därmed perfekt för såväl stor som liten företagsamhet. Eller passa på att skaffa utrymme för dina intressen!

Du kommer snabbt ut på R40 mot Jönköping eller Borås och Ulricehamns stadskärna ligger på cykelavstånd från lokalerna.

Välkommen att ta kontakta med oss för att få veta mer!

Christian Emanuelsson

073-811 28 88 info@bralokaler.se

Situationsplan

 

Plats för din verksamhet

Söker du en plats för att kunna utveckla ditt intresse, men utan att behöva betala orimligt hög hyra? Investera i en egen fastighet. Med en BraLokal får du en kostnadseffektiv, funktionell och värdebeständig fastighet till en låg månadskostnad. Lokalen kan inrymma allt ifrån en husbil till en snickeriverkstad eller ett ölbryggeri. Bara din fantasi sätter begränsningar! Blandningen av verksamheter ger också förutsättningar för kreativitet och entreprenörsanda.

Intresseanmälan

Jag vill veta mer om BraLokaler. Kontakta mig!

Här bygger vi

BraLokaler bygger attraktiva och flexibla industriradhus på flertalet orter i Sverige. Du blir lagfaren ägare till den eller de enheter du köper. Var med från början och investera i din BraLokal, inred efter dina behov och ge utrymme för din verksamhet eller hobby att utvecklas.

Läs mer