Ge dig själv utrymme i Strömstad

Bra Lokaler kommer att uppföra 18 stycken nya friköpta lokaler på Bastekärr – Strömstad

Med strategiskt läge, med snabb anslutning till E6:an har ni möjlighet att under 2024 tillträda er alldeles egna, friköpta fastighet. Bastekärr ligger cirka åtta kilometer öster om Strömstad med mycket bra kommunikationer med både buss eller varför inte cykel?

Kontakta mäklare

Läs mer hos mäklaren

Ludvig Jakobsson

073-961 92 93 ludvig.jakobsson@husmanhagberg.se

Karina Marciniak

073-9619294 karina.marciniak@husmanhagberg.se

Situationsplan

 

Plats för din verksamhet

Söker du en plats för att kunna utveckla ditt intresse, men utan att behöva betala orimligt hög hyra? Investera i en egen fastighet. Med en Bra Lokal får du en kostnadseffektiv, funktionell och värdebeständig fastighet till en låg månadskostnad. Lokalen kan inrymma allt ifrån en husbil till en snickeriverkstad eller ett ölbryggeri. Bara din fantasi sätter begränsningar! Blandningen av verksamheter ger också förutsättningar för kreativitet och entreprenörsanda.

Intresseanmälan

Jag vill veta mer om Bra Lokaler. Kontakta mig!

Här bygger vi

Bra Lokaler bygger attraktiva och flexibla industriradhus på flertalet orter i Sverige. Du blir lagfaren ägare till den eller de enheter du köper. Var med från början och investera i din      Bra Lokal, inred efter dina behov och ge utrymme för din verksamhet eller hobby att utvecklas.

Läs mer