fbpx

Strömstad - Bastekärr

Pris från:
1 099 000 kr

Typ:
Äganderätt, egen fastighet

Storlek:
72 kvm

Förväntad inflytt:
Q2 2025

Etapp:
Ett

Nu uppför vi 18 friköpta BraLokaler på Bastekärr – Strömstad. Varje enhet är en egen friköpt fastighet som du äger själv!

Bastekärr är ett lättillgängligt område och därmed perfekt för såväl stor som liten företagsamhet. Eller passa på att skaffa utrymme för dina intressen!

Välkommen att ta kontakta med oss för att få veta mer!

Ludvig Jakobsson

073-961 92 93 ludvig.jakobsson@husmanhagberg.se

Situationsplan

 

Plats för din verksamhet

Söker du en plats för att kunna utveckla ditt intresse, men utan att behöva betala orimligt hög hyra? Investera i en egen fastighet. Med en BraLokal får du en kostnadseffektiv, funktionell och värdebeständig fastighet till en låg månadskostnad. Lokalen kan inrymma allt ifrån en husbil till en snickeriverkstad eller ett ölbryggeri. Bara din fantasi sätter begränsningar! Blandningen av verksamheter ger också förutsättningar för kreativitet och entreprenörsanda.

Intresseanmälan

Jag vill veta mer om BraLokaler. Kontakta mig!

Här bygger vi

BraLokaler bygger attraktiva och flexibla industriradhus på flertalet orter i Sverige. Du blir lagfaren ägare till den eller de enheter du köper. Var med från början och investera i din BraLokal, inred efter dina behov och ge utrymme för din verksamhet eller hobby att utvecklas.

Läs mer