fbpx

Simrishamn

Pris från:
1 199 000 kr

Typ:
Äganderätt, egen fastighet

Storlek:
72 kvm

Förväntad inflytt:
juli 2024

Etapp:
Två

I en andra etapp uppför vi nu ytterligare 26 BraLokaler på nya industriområdet i västra delen av Simrishamns tätort på Österlen. Ett lättillgängligt och kommersiellt område som expanderar och som därmed blir perfekt för såväl stor som liten företagsamhet, med närhet till bensinstation, biltvätt, återvinningsstation och mycket mer

Du kommer snabbt ut på riksväg 9 Mot Kivik och Kristianstad, eller riksväg 11 mot Ystad, Tomelilla, Malmö och Lund. Simrishamns stadskärna ligger på cykelavstånd från lokalerna, vilket underlättar för smidig och miljövänlig infrastruktur.

Välkommen att ta kontakta med oss för att få veta mer!

Johan Sassersson

0790-061261 johan.sassersson@erikolsson.se

Situationsplan

Plats för din verksamhet

Söker du en plats för att kunna utveckla ditt intresse, men utan att behöva betala orimligt hög hyra? Investera i en egen fastighet. Med en BraLokal får du en kostnadseffektiv, funktionell och värdebeständig fastighet till en låg månadskostnad. Lokalen kan inrymma allt ifrån en husbil till en snickeriverkstad eller ett ölbryggeri. Bara din fantasi sätter begränsningar! Blandningen av verksamheter ger också förutsättningar för kreativitet och entreprenörsanda.

Intresseanmälan

Jag vill veta mer om BraLokaler. Kontakta mig!

Här bygger vi

BraLokaler bygger attraktiva och flexibla industriradhus på flertalet orter i Sverige. Du blir lagfaren ägare till den eller de enheter du köper. Var med från början och investera i din BraLokal, inred efter dina behov och ge utrymme för din verksamhet eller hobby att utvecklas.

Läs mer