Simrishamn

Nu uppför vi 26 Bra Lokaler på nya industriområdet i västra delen av Simrishamns tätort på Österlen. Ett lättillgängligt och kommersiellt område som expanderar och som därmed blir perfekt för såväl stor som liten företagsamhet, med närhet till bensinstation, biltvätt, återvinningsstation och mycket mer

Du kommer snabbt ut på riksväg 9 Mot Kivik och Kristianstad, eller riksväg 11 mot Ystad, Tomelilla, Malmö och Lund. Simrishamns stadskärna ligger på cykelavstånd från lokalerna, vilket underlättar för smidig och miljövänlig infrastruktur.

Kontakta mäklaren för att få veta mer och för att reservera en eller flera enheter i vårt unika koncept, Bra Lokaler. Välkommen!

Kontakta mäklare

Läs mer hos mäklaren

Micaela Rydberg

070-164 19 27 micaela.rydberg@bjurfors.se

Jörgen Jönsson

070-164 19 01 jorgen.jonsson@bjurfors.se

Situationsplan

Plats för din verksamhet

Söker du en plats för att kunna utveckla ditt intresse, men utan att behöva betala orimligt hög hyra? Investera i en egen fastighet. Med en Bra Lokal får du en kostnadseffektiv, funktionell och värdebeständig fastighet till en låg månadskostnad. Lokalen kan inrymma allt ifrån en husbil till en snickeriverkstad eller ett ölbryggeri. Bara din fantasi sätter begränsningar! Blandningen av verksamheter ger också förutsättningar för kreativitet och entreprenörsanda.

Intresseanmälan

Jag vill veta mer om Bra Lokaler. Kontakta mig!

Här bygger vi

Bra Lokaler bygger attraktiva och flexibla industriradhus på flertalet orter i Sverige. Du blir lagfaren ägare till den eller de enheter du köper. Var med från början och investera i din      Bra Lokal, inred efter dina behov och ge utrymme för din verksamhet eller hobby att utvecklas.

Läs mer