Ge dig själv utrymme i Kumla

Bra Lokaler erbjuder nu dig som privatperson eller företagare möjligheten att anmäla ert intresse för kostnadseffektiva och friköpta lokaler i Kumla.

Södra Via verksamhetsområde ligger knappt 3 minuter ifrån Riksväg 52 och Kumla centrumkärna når ni på 5 minuter, vilket underlättar smidig och miljövänlig infrastruktur!

Kontakta mäklare

Läs mer hos mäklaren

Fabian Ståhl

073-0500497 fabian.stahl@bjurfors.se

Andreas Rutqvist

073-257 56 67 andreas.rutqvist@bjurfors.se

Situationsplan

 

Plats för din verksamhet

Söker du en plats för att kunna utveckla ditt intresse, men utan att behöva betala orimligt hög hyra? Investera i en egen fastighet. Med en Bra Lokal får du en kostnadseffektiv, funktionell och värdebeständig fastighet till en låg månadskostnad. Lokalen kan inrymma allt ifrån en husbil till en snickeriverkstad eller ett ölbryggeri. Bara din fantasi sätter begränsningar! Blandningen av verksamheter ger också förutsättningar för kreativitet och entreprenörsanda.

Intresseanmälan

Jag vill veta mer om Bra Lokaler. Kontakta mig!

Här bygger vi

Bra Lokaler bygger attraktiva och flexibla industriradhus på flertalet orter i Sverige. Du blir lagfaren ägare till den eller de enheter du köper. Var med från början och investera i din      Bra Lokal, inred efter dina behov och ge utrymme för din verksamhet eller hobby att utvecklas.

Läs mer