fbpx

Kumla

Pris från:
1 099 000 kr

Typ:
Äganderätt, egen fastighet

Storlek:
72 kvm

Förväntad inflytt:
Q2 2025

Etapp:
Ett

BraLokaler erbjuder nu dig som privatperson eller företagare möjligheten att anmäla ert intresse för kostnadseffektiva och friköpta lokaler i Kumla.

Södra Via verksamhetsområde ligger knappt 3 minuter ifrån Riksväg 52 och Kumla centrumkärna når ni på 5 minuter, vilket underlättar smidig och miljövänlig infrastruktur!

Välkommen att ta kontakta med oss för att få veta mer!

Christian Emanuelsson

073-811 28 88 info@bralokaler.se

Situationsplan

 

Plats för din verksamhet

Söker du en plats för att kunna utveckla ditt intresse, men utan att behöva betala orimligt hög hyra? Investera i en egen fastighet. Med en BraLokal får du en kostnadseffektiv, funktionell och värdebeständig fastighet till en låg månadskostnad. Lokalen kan inrymma allt ifrån en husbil till en snickeriverkstad eller ett ölbryggeri. Bara din fantasi sätter begränsningar! Blandningen av verksamheter ger också förutsättningar för kreativitet och entreprenörsanda.

Intresseanmälan

Jag vill veta mer om BraLokaler. Kontakta mig!

Här bygger vi

BraLokaler bygger attraktiva och flexibla industriradhus på flertalet orter i Sverige. Du blir lagfaren ägare till den eller de enheter du köper. Var med från början och investera i din BraLokal, inred efter dina behov och ge utrymme för din verksamhet eller hobby att utvecklas.

Läs mer