Åhus

Nu uppför vi 54 Bra Lokaler på Täppetledens nya industriområde i Åhus, ett område som expanderar och som därmed blir det perfekta området för såväl liten som stor företagsamhet.

Läget är lättillgängligt och kommersiellt helt rätt – du kommer snabbt och enkelt ut på länsväg 118, varifrån du når Kristianstad på tio minuter. Åhus bykärna ligger på cykelavstånd från området, vilket öppnar för smidig och miljövänlig infrastruktur.

Kontakta mäklaren för att få veta mer och för att reservera en eller flera enheter i vårt unika koncept – Bra Lokaler. Välkommen!

Kontakta mäklare

Läs mer hos mäklaren

Daniel Samuelsson

070-164 19 99 daniel.samuelsson@bjurfors.se

Lisa Lavin

070-164 19 92 lisa.lavin@bjurfors.se

Situationsplan

Plats för din verksamhet

Söker du en plats för att kunna utveckla ditt intresse, men utan att behöva betala orimligt hög hyra? Investera i en egen fastighet. Med en Bra Lokal får du en kostnadseffektiv, funktionell och värdebeständig fastighet till en låg månadskostnad. Lokalen kan inrymma allt ifrån en husbil till en snickeriverkstad eller ett ölbryggeri. Bara din fantasi sätter begränsningar! Blandningen av verksamheter ger också förutsättningar för kreativitet och entreprenörsanda.

Intresseanmälan

Jag vill veta mer om Bra Lokaler. Kontakta mig!

Här bygger vi

Bra Lokaler bygger attraktiva och flexibla industriradhus på flertalet orter i Sverige. Du blir lagfaren ägare till den eller de enheter du köper. Var med från början och investera i din      Bra Lokal, inred efter dina behov och ge utrymme för din verksamhet eller hobby att utvecklas.

Läs mer