fbpx

Åhus

Pris från:
1 099 000 kr

Typ:
Äganderätt, egen fastighet

Storlek:
66-72 kvm

På Täppetledens nya industriområde i Åhus har 54 friköpta BraLokaler uppförts. Varje enhet är en egen friköpt fastighet som du äger själv!

Lokalerna har ett lättillgängligt och naturskönt läge längst in på Koriandervägen. Du kommer snabbt och enkelt ut på länsväg 118, varifrån du når Kristianstad på tio minuter och Åhus bykärna ligger på cykelavstånd från området.

Perfekta och Kostnadseffektiva lokaler för såväl stor som liten företagsamhet. Eller passa på att skaffa utrymme för dina intressen!

Välkommen att ta kontakta med oss för att få veta mer!

Christian Emanuelsson

073-811 28 88 info@bralokaler.se

Situationsplan

Plats för din verksamhet

Söker du en plats för att kunna utveckla ditt intresse, men utan att behöva betala orimligt hög hyra? Investera i en egen fastighet. Med en BraLokal får du en kostnadseffektiv, funktionell och värdebeständig fastighet till en låg månadskostnad. Lokalen kan inrymma allt ifrån en husbil till en snickeriverkstad eller ett ölbryggeri. Bara din fantasi sätter begränsningar! Blandningen av verksamheter ger också förutsättningar för kreativitet och entreprenörsanda.

Intresseanmälan

Jag vill veta mer om BraLokaler. Kontakta mig!

Här bygger vi

BraLokaler bygger attraktiva och flexibla industriradhus på flertalet orter i Sverige. Du blir lagfaren ägare till den eller de enheter du köper. Var med från början och investera i din BraLokal, inred efter dina behov och ge utrymme för din verksamhet eller hobby att utvecklas.

Läs mer