fbpx

Varberg - Holmagärde

Nu uppför vi 12 BraLokaler på Holmagärdegatan 14 i Varberg. Läget är lättillgängligt och kommersiellt helt rätt – du kommer snabbt ut på Europaväg E6! Varbergs centrum ligger inom ett behörigt cykelavstånd från fastigheten om ni vill ta cykeln till er lokal!

BraLokaler kommer uppföra 12 lokaler som kommer att ingå i en obelånad bostadsrättsförening. Varje lokal kommer ha måtten om cirka 6,5 X 15 meter (BYA cirka 98 kvm) och ett helt andra våningsplan om cirka 94 kvm (BTA cirka 194 kvm). Lokalerna kommer att få ett modernt uttryck med stora glas partier ovan port på andra våning. Portens mått är 3,0 X 3,5 meter (B X H) och även denna kommer vara helglasad. Innerväggarna i lokalerna kommer vara i korslimmat trä (KL-trä), både praktiskt och modernt! Utsidan kommer få en hållbar estetisk ytterpanel i trä.

Bilder nedan är inspirationsbilder för våra andra projekt och skiljer sig därmed ifrån projektet på Holmagärde.

Kontakta BraLokaler för att få veta mer och för att reservera en eller flera enheter i vårt unika koncept på Holmagärde i Varberg, ett tillfälle att förvärva en medveten och hållbar verksamhetslokal!

Välkommen!

Kontakta BraLokaler

Christian Emanuelsson

073-811 28 88 info@bralokaler.se

 

Plats för din verksamhet

Söker du en plats för att kunna utveckla ditt intresse, men utan att behöva betala orimligt hög hyra? Investera i en egen fastighet. Med en BraLokal får du en kostnadseffektiv, funktionell och värdebeständig fastighet till en låg månadskostnad. Lokalen kan inrymma allt ifrån en husbil till en snickeriverkstad eller ett ölbryggeri. Bara din fantasi sätter begränsningar! Blandningen av verksamheter ger också förutsättningar för kreativitet och entreprenörsanda.

Intresseanmälan

Jag vill veta mer om BraLokaler. Kontakta mig!

Här bygger vi

BraLokaler bygger attraktiva och flexibla industriradhus på flertalet orter i Sverige. Du blir lagfaren ägare till den eller de enheter du köper. Var med från början och investera i din BraLokal, inred efter dina behov och ge utrymme för din verksamhet eller hobby att utvecklas.

Läs mer