fbpx

Varberg - Holmagärde

Pris från:
2 600 000 kr

Typ:
Bostadsätt (obelånad)

Storlek:
176 kvm

Förväntad inflytt:
Q2 2025

Nu uppför vi 12 BraLokaler på Holmagärdegatan 14 i Varberg. Läget är lättillgängligt och kommersiellt helt rätt – du kommer snabbt ut på Europaväg E6 och Varbergs centrum ligger endast ca. 4,5 km från fastigheten.

Lokalerna kommer att ingå i en obelånad bostadsrättsförening. Varje lokal kommer att vara ca. 6 X 15 meter stor, (90 kvm BYA), och med ett andra våningsplan om ca. 86 kvm. Den totala ytan blir ca. 176 kvm. Byggnaden kommer att få ett modernt uttryck med stora glaspartier på andra våning. Måttet på porten är 3,5 X 4,0 meter (B X H). Porten kommer att vara helglasad. Innerväggar byggs med korslimmat trä (KL-trä), vilket ger ett modernt och snyggt utryck samtidigt som det är praktiskt att fästa i. Fasaden kommer att kläs med en värmebehandlad fasadpanel.

Ritningsunderlag kommer att presenteras under våren 2024.

Välkommen att ta kontakta med oss för att få veta mer!

Kontakt

Christian Emanuelsson

073-811 28 88 info@bralokaler.se

Principskiss

 

Plats för din verksamhet

Söker du en plats för att kunna utveckla ditt intresse, men utan att behöva betala orimligt hög hyra? Investera i en egen fastighet. Med en BraLokal får du en kostnadseffektiv, funktionell och värdebeständig fastighet till en låg månadskostnad. Lokalen kan inrymma allt ifrån en husbil till en snickeriverkstad eller ett ölbryggeri. Bara din fantasi sätter begränsningar! Blandningen av verksamheter ger också förutsättningar för kreativitet och entreprenörsanda.

Intresseanmälan

Jag vill veta mer om BraLokaler. Kontakta mig!

Här bygger vi

BraLokaler bygger attraktiva och flexibla industriradhus på flertalet orter i Sverige. Du blir lagfaren ägare till den eller de enheter du köper. Var med från början och investera i din BraLokal, inred efter dina behov och ge utrymme för din verksamhet eller hobby att utvecklas.

Läs mer