fbpx

Ulricehamn Etapp 1

Pris från:
Etapp 1 slutsålt

Nu uppför vi 14 BraLokaler på industriområdet Hester i östra delen av Ulricehamns tätort. Ett lättillgängligt och kommersiellt område som expanderar och som därmed blir perfekt för såväl stor som liten företagsamhet. Du kommer snabbt ut på på R40 mot Jönköping eller Borås och Ulricehamns stadskärna ligger på cykelavstånd från lokalerna, vilket underlättar för smidig och miljövänlig infrastruktur.

Kontakta BraLokaler

Läs mer hos mäklaren

Christian Emanuelsson

073-811 28 88 info@bralokaler.se

Situationsplan

 

Plats för din verksamhet

Söker du en plats för att kunna utveckla ditt intresse, men utan att behöva betala orimligt hög hyra? Investera i en egen fastighet. Med en BraLokal får du en kostnadseffektiv, funktionell och värdebeständig fastighet till en låg månadskostnad. Lokalen kan inrymma allt ifrån en husbil till en snickeriverkstad eller ett ölbryggeri. Bara din fantasi sätter begränsningar! Blandningen av verksamheter ger också förutsättningar för kreativitet och entreprenörsanda.

Här bygger vi

BraLokaler bygger attraktiva och flexibla industriradhus på flertalet orter i Sverige. Du blir lagfaren ägare till den eller de enheter du köper. Var med från början och investera i din BraLokal, inred efter dina behov och ge utrymme för din verksamhet eller hobby att utvecklas.

Läs mer