fbpx

Trollhättan

Pris från:
1 299 000 kr

Typ:
Äganderätt, egen fastighet

Storlek:
72 kvm

Förväntad inflytt:
Q2 2025

BraLokaler kommer att uppföra 32 friköpta lokaler på Kardanvägen i Halvorstorp. Varje enhet är en egen friköpt fastighet som du äger själv!

Halvorstorp är ett lättillgängligt område och därmed perfekt för såväl stor som liten företagsamhet. Eller passa på att skaffa utrymme för dina intressen!

Området är ett expansivt med ett mycket strategiskt läge invid trafikplats Stallbacka med E45 och Riksväg 42/44 samt närhet till flygplatsen.

Välkommen att ta kontakta med oss för att få veta mer!

 

Svante Olofsson

070-769 55 50 svante.vanersborg@svenskfast.se

Johan Karlsson

072-210 51 22 johan.vanersborg@svenskfast.se

Situationsplan

 

Plats för din verksamhet

Söker du en plats för att kunna utveckla ditt intresse, men utan att behöva betala orimligt hög hyra? Investera i en egen fastighet. Med en BraLokal får du en kostnadseffektiv, funktionell och värdebeständig fastighet till en låg månadskostnad. Lokalen kan inrymma allt ifrån en husbil till en snickeriverkstad eller ett ölbryggeri. Bara din fantasi sätter begränsningar! Blandningen av verksamheter ger också förutsättningar för kreativitet och entreprenörsanda.

Intresseanmälan

Jag vill veta mer om BraLokaler. Kontakta mig!

Här bygger vi

BraLokaler bygger attraktiva och flexibla industriradhus på flertalet orter i Sverige. Du blir lagfaren ägare till den eller de enheter du köper. Var med från början och investera i din BraLokal, inred efter dina behov och ge utrymme för din verksamhet eller hobby att utvecklas.

Läs mer