fbpx

Skellefteå - Bergsbyn företagspark

Pris från:
1 299 000 kr

Typ:
Bostadsätt (obelånad)

Storlek:
72 kvm

Förväntad inflytt:
Q3 2025

Etapp:
Ett

Nu uppför vi 14 BraLokaler på Bergsbyns företagspark i Skellefteå. Lokalerna kommer uppföras i en obelånad bostadsrättsform.

Läget är lättillgängligt och kommersiellt helt rätt – med expansiva NorthVolt Ett som granne! Skellefteå centrum ligger knappt 10 minuter ifrån lokalerna.
Kontakta BraLokaler för att få veta mer och för att reservera en eller flera enheter i vårt unika koncept. Välkommen!

 

Christian Emanuelsson

073-811 28 88 info@bralokaler.se

Situationsplan

 

Plats för din verksamhet

Söker du en plats för att kunna utveckla ditt intresse, men utan att behöva betala orimligt hög hyra? Investera i en egen fastighet. Med en BraLokal får du en kostnadseffektiv, funktionell och värdebeständig fastighet till en låg månadskostnad. Lokalen kan inrymma allt ifrån en husbil till en snickeriverkstad eller ett ölbryggeri. Bara din fantasi sätter begränsningar! Blandningen av verksamheter ger också förutsättningar för kreativitet och entreprenörsanda.

Intresseanmälan

Jag vill veta mer om BraLokaler. Kontakta mig!

Här bygger vi

BraLokaler bygger attraktiva och flexibla industriradhus på flertalet orter i Sverige. Du blir lagfaren ägare till den eller de enheter du köper. Var med från början och investera i din BraLokal, inred efter dina behov och ge utrymme för din verksamhet eller hobby att utvecklas.

Läs mer