Ge dig själv utrymme i Kinna

Nu uppför Bra Lokaler friköpta enheter i Kinnahult, strax utanför Kinna tätort. Ett lättillgängligt område och därmed perfekt för såväl stor som liten företagsamhet. Du kommer snabbt ut på på R41 mot Borås och Varberg. Cykelavstånd från lokalerna till Kinna, vilket underlättar för smidig och miljövänlig infrastruktur.

Anmäl redan idag ert intresse för en friköpt lokal med planerad säljstart Q3 2022.

Kontakta mäklare

Läs mer hos mäklaren

Henrik Dahlgren

072-145 37 27 henrik.dahlgren@lansfast.se

Mathias Folke

072-733 48 02 mathias.folke@lansfast.se

Situationsplan

Plats för din verksamhet

Söker du en plats för att kunna utveckla ditt intresse, men utan att behöva betala orimligt hög hyra? Investera i en egen fastighet. Med en Bra Lokal får du en kostnadseffektiv, funktionell och värdebeständig fastighet till en låg månadskostnad. Lokalen kan inrymma allt ifrån en husbil till en snickeriverkstad eller ett ölbryggeri. Bara din fantasi sätter begränsningar! Blandningen av verksamheter ger också förutsättningar för kreativitet och entreprenörsanda.

Intresseanmälan

Jag vill veta mer om Bra Lokaler. Kontakta mig!

Här bygger vi

Bra Lokaler bygger attraktiva och flexibla industriradhus på flertalet orter i Sverige. Du blir lagfaren ägare till den eller de enheter du köper. Var med från början och investera i din      Bra Lokal, inred efter dina behov och ge utrymme för din verksamhet eller hobby att utvecklas.

Läs mer