fbpx

Gislaved

Pris från:
999 000 kr

Typ:
Äganderätt, egen fastighet

Storlek:
72 kvm

Förväntad inflytt:
Q1 2025

Etapp:
Ett

BraLokaler kommer att uppföra 14 nya friköpta lokaler i östra delen av Gislaved med närhet till Anderstorp.

Ett lättillgängligt och kommersiellt område som expanderar och som därmed blir perfekt för såväl stor som liten företagsamhet.

Du kommer snabbt ut på Riksväg 27 mot Borås och Värnamo. Gislaveds centrumkärna ligger på cykelavstånd från lokalerna, vilket underlättar för smidig och miljövänlig infrastruktur.

Kontakta BraLokaler för att få veta mer och för att reservera en eller flera enheter i vårt unika koncept. Välkommen!

Christian Emanuelsson

073-811 28 88 info@bralokaler.se

Situationsplan

 

Plats för din verksamhet

Söker du en plats för att kunna utveckla ditt intresse, men utan att behöva betala orimligt hög hyra? Investera i en egen fastighet. Med en BraLokal får du en kostnadseffektiv, funktionell och värdebeständig fastighet till en låg månadskostnad. Lokalen kan inrymma allt ifrån en husbil till en snickeriverkstad eller ett ölbryggeri. Bara din fantasi sätter begränsningar! Blandningen av verksamheter ger också förutsättningar för kreativitet och entreprenörsanda.

Intresseanmälan

Jag vill veta mer om BraLokaler. Kontakta mig!

Här bygger vi

BraLokaler bygger attraktiva och flexibla industriradhus på flertalet orter i Sverige. Du blir lagfaren ägare till den eller de enheter du köper. Var med från början och investera i din BraLokal, inred efter dina behov och ge utrymme för din verksamhet eller hobby att utvecklas.

Läs mer